Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening tegen scherpe prijzen

Graag laten wij u kennis maken met B&S Services! Wij zijn een allround specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening. Dit betekent dat u ons kunt inschakelen voor de reiniging van zowel interieur als exterieur, waaronder glasbewassing en gevelreiniging. Wij zijn werkzaam voor bedrijven in de regio Almere.

Professionele materialen en producten

Wanneer u een (kantoor)pand heeft, weet u als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is. Een schone werkplek draagt niet alleen bij aan de sfeer onder uw medewerkers, ook geef het een frisse uitstraling voor eventuele klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn wanneer uw dagelijkse omgeving schoon en fris is. B&S Services staat u graag bij wanneer u zelf weinig tijd heeft of de klus liever aan een expert overlaat. Wij hebben alle professionele materialen en producten in huis en kunnen ieder oppervlak grondig reinigen. Dankzij onze uitgebreide kennis en de ervaring in de branche weten wij exact hoe wij te werk moeten gaan.

Facilitaire dienstverleningNeem vrijblijvend contact op

Kiest u voor onze facilitaire dienstverlening? Dan kunt u rekenen op heldere afspraken waardoor er nooit sprake is van miscommunicatie. U bent altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en de tarieven. Wij bespreken namelijk alles van tevoren tijdens een kennismakingsgesprek. Hierbij kunt u ook aangeven met welke frequente u gebruik wenst te maken van onze diensten. Wij kunnen u hier natuurlijk ook over adviseren, want dit is geheel afhankelijk van het soort gebouw en de situatie. Neem dus gerust eens contact op om vrijblijvend kennis te maken. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.