Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf nabij Amsterdam

Bent u eigenaar van een gebouw of kantoorpand? Dan weet u als geen ander dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is, vooral wanneer de ruimtes intensief worden gebruikt. Daarom staat het schoonmaakbedrijf uit de regio Amsterdam voor u klaar met een ruim aanbod van diensten. Wij zijn namelijk een allround specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening. Zowel het reinigen van kantoorpanden, als glasbewassing en gevelreiniging behoort tot onze specialisaties. Wenst u meer informatie over onze werkwijze of de mogelijkheden met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust eens contact op om kennis te maken!

Schoonmaakbedrijf AmsterdamDiverse facilitaire diensten

Als schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam in Amsterdam en Almere, maar ook in omliggende plaatsen. U kunt er op rekenen dat wij professioneel te werk gaan. Ons streven is namelijk om met iedere klant een betrouwbare en langdurige relatie op te bouwen. U bepaalt zelf hoe vaak u gebruik wenst te maken van onze diensten, wij kunnen u hierbij natuurlijk ook adviseren op basis van het gebouw. U kunt B&S Services ook inschakelen voor halfjaarlijkse of jaarlijkse klussen. Denk bijvoorbeeld aan gevelreiniging en/of glasbewassing. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pand er het hele jaar door mooi bijstaat!

Wenst u meer informatie over dit schoonmaakbedrijf nabij Amsterdam? Wij staan u graag te woord! Neem dus gerust eens contact op middels het contactformulier of bel ons voor meer informatie.